tiistai 19. toukokuuta 2015

Retkelle mukaan

Tämän tekstin kirjoittamisesta on jo aikaa, sillä unohdin julkaista sen aikanaan lähtiessäni retkellle. Partioviikkoahan vietittiin tänä vuonna 20.-26-2015.


Aiemmin jo puhuin partiosta ja minimalismista. Partioviikon kunniaksi päätin kuitenkin näyttää vielä yksityiskohtaisemmin, mitä pakkaan partioon mukaan. Viikonloppua lähden viettämään lippukunnan kevätretkelle, joten tavaroita on pakattu 3 päivän varalle. Tällä kertaa en pakannut mukaan "virallisia" eli partiopaitaa ja vyötä, sillä ostin juuri uuden partiopaidan. Samana päivänä myin vanhan 160-senttisen partiopaidan pois. Uuteen paitaan täytyy vielä ahertaa merkit kiinni. 

Alla on kolme kuvaa, joissa on kaikki mitä mukaan pakkasin (paitsi sadehousut, jotka unohtuivat kuvista)


Vasemmanpuoleinen kasa:
- collarit, ihan vaan mukavuussyistä illaksi
- vaihto t-paita
- kerraston paita
- fleece-kerrasto iltalisäksi vilukissalle

Oikeanpuoleisten kanssa lähden liikkeelle:
- Harmaa (ihana) pitkä fillaritakki
- fleecetakki
- partiohousut
- kerrastohousut alle

Ja etualalla:
- villasukat
- 2 sukat
- 2 vaihtoalkkarit
- pikkupyyhe

Yleensä mulla on mukana ihana pikkutaskuun mahtuva mikrokuitupyyhe, mutta nyt se on kateissa...

 - partiohuivi (tietenkin :D)
- otsalamppu ja taskulamppu. Kaksi siksi, että otsalamppu on kätevä teltassa, mutta se on huono valoteholtaan, ja taskulampussa on taas hyvä valoteho + varaparistot
- tulukset, puukko, kompassi
- kello, koska kämpällä ei oo sähköä ja mun puhelimesta loppuu varmaan akku la-illalla
- dödö, shampoo ja rasva, hammasharja ja -tahna sekä huulirasva
- pussukat pesujutuille ja mettäjutuille erikseen


Ja tietenkin haikkerit sekä kumpparit. Yksilläkin pärjäis viikonlopun, mutta kämpällä jolle mennään, on tosi märkiä alueita, joten varaudun kumpparein :D

Tietenkin kuvista puuttu vielä buranat ja muut sekä mun pieni jokaisen retken EA-laukku, sekä tietenkin leiriherkut, joita en ole vielä käynyt ostamassa.

Ja vielä valmis rinkka pakattuna:

Musta on hauskaa, että tätäkin rinkkaa myydään päiväreppuna. Mä otan tän aina mukaan viikonloppuretkillekin. Ja vähemmilläkin vaatekerroilla pärjäisi, kun mitä mä pakkaan mukaan.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En oo tulossa, meillä on tarpojaosaston retki seuraavalla vkolla, enkä viittinyt pyytää enempää lomaa.

      Poista
  2. Kiitos tästä ja siitä edellisestä partiopostauksesta. Nämä olivat mielenkiintoisia. :) En ole koskaan oikein ymmärtänyt miten osalla on ihan tolkuton määrä tavaraa mukana partioreissuilla. Itselläni on aina ollut jotain 40-50 litraisia reppuja/pikkurinkkoja ja sellaisella olen ne yli viikon reissutkin pärjännyt. Saa tosin nähdä, miten tulee pakattua tulevalle Japanin Jamboreelle. En taida omistaa edes niin montaa t-paitaa, että koko 3 viikon reissulle riittäisi, ehkä täytyy siis joka tapauksessa varautua pesemään vaatetta välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa 50 litrainen, se oxon naisten rinkka. Sillä on aina pärjätty - joskus on saappaat täytynyt ottaa erikseen.

      Poista
  3. Moi!

    Millaiset ne sun kuvista jääneet sadehousut on?

    VastaaPoista
  4. Mulla on icepeakin mustat ulkoiluhousut, jotka menee mulla sadehousuista. Ne pitää tuulta ja märkää, muttei mitään kaatosadetta. Ne on mulla sadehousuina ja muutenkin ulkoiluissa ollut jo pitkään käytössä :)

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!