torstai 23. huhtikuuta 2015

Makuuhuoneen esittely


Vihdoin saan tämän postauksen tehtyä, kun löytyi uusi lamppu makuuhuoneeseen pitkällisen etsinnän jälkeen edullisesti kirpparilta. Mutta tältä meijän makkarissa näyttää: 



Vaikka pidänkin melko minimalistisesta sisustuksesta rakastan tyynyjä yli kaiken. Tietenkin kivoilla kuoseilla. Alla on mun melkein ainoat, mutta ainakin lempparipehmot!



Rakastan yli kaiken kaikki tälläsiä pieniä tummia patsaita ja koriste-esineitä. Pienempi buddha on tuotu Nepalista ja isompi on löytö kirpparilta Helsingistä.


Nämä eebenbuiset hahmot ovat Tansaniasta tuodut. Iittalan pienen ja suloisen vitriini-rasian sain synttärilahjaksi. Haaveilen niistä isommista korkkipohjaisista rasioista. Pidän tässä mun helmikorviksia, jotka on mulla tosi usein käytössä.


Rakastan myös yli kaiken näitä kirjain valaisimia. Toinen on ostettu Anttilan loppuunmyynnistä ja toinen kodin 1 - myymälästä. Kauhukseni huomasin kun laitoin nämä vierekkäin, että loistavat ihan eriväristä valoa. Iik, miksiköhän kun ovat samaa sarjaa D: Huvitti hieman, kun jossain sisustuslehdessä suositeltiin näitä lastenhuoneeseen, ja mä kuolasin näitä ittelleni.



Tän vaatelaatikoston päällä olevan hevosen alkuperää en edes muista, kirpparilta on varmaan hankittu. Tykkään tästä, mut en oikeen tiedä mikä tässä viehättää mua :D




Meillä on makkarissa lisäksi tällä hetkellä myös sijoitettuna meidän vanhempien vanha nojatuoli. Tämä oli tarkotus jo laittaa pois, mutta nyt kun pentu tuli tänne niin se sai luvan jäädä. Kissa nimittäin rakastaa tässä tuolissa roikkumista ja selkänojalla juoksemista. Tuoli on kuitenkin jo niin vanha, että katti saa ihan rauhassa tuhota sen.


Ja tässä on vielä kuva makkarin uudestä lampusta. Ihan perus ikea lamppuhan tää on, mutta paljon parempi kuin edellinen...



... koska tä yksilö oli paloturvallisuusriski. Tätä irrotettaessa pohdittiin, että kauankohan on katossa roikkunut, kun oli täällä jo meidän muuttaessa.



Tässä siis oli meidän makuuhuone. Saa nähdä esittelenkö myöhemmin muitakin huoneita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!