sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

21 päivää muuttoon

21 päivä eli kolme viikkoa muuttoon. Koska 1.7 on keskiviikko, ja nykyisen kämpän on oltava tyhjänä silloin klo. 12 mennessä toivon, että saisimme avaimet jo edellisenä perjantaina 26.6, jolloin saataisiin kannettua kaikki etukäteen kämpälle. Viimeiseksi päiväksi ei tarvitsisi jättää kuin vain siivous - kaiken tavaran voi kantaa jo etukäteen. Vikan yön voi nukkua vaikka makuupussissa.

Yritän saada mahdollisimman paljon pakattua mahdollisimman aikaisin, sillä olen työpäivien jälkeen usein niin väsynyt, ettei sellaiset hommat innosta. Ja viikonloput ollaan menossa koko kesäkuu.

Päätin, etten laske 15 laatikkoon ruokaa eli kuiva-aineita, jääkaapin sisältöä tai pakasteita mukaan, sillä ne ovat kulutustavaraa,  ja mulla on keittiön kaapeissa valtavasti ruokaa, erityisesti kaikkia aineita liittyen leivontaan. Leivontatarvikkeet lasken toki mukaan.

Pakkaustilanne nyt:

Tällä hetkellä on jo pakattuna talvitakit, talvikengät ja korkkarit, partiokamppeet ja tv-tason sisältö (dvd-soitin, leffoja, wii, kirjoja). Pelottavasti jo pelkän tv-tason sisältö vei yhden laatikon! Siellä on useampi kirja, joka pitäisi lukea ja laittaa sitten pois. Yhteensä jo 8 laatikkoa (iiik!) on jo pakattuna.

Mitä seuraavaksi?

Seuraavaksi alan ottaa verhoja alas ikkunoista - olohuoneesta ja keittiöstä, jotta saan pestyä ne ajoissa ennen pakkausta. Olohuoneesta voin alkaa pakata jo ainakin erinäisiä tietotekniikkajuttuja ja muita harvemmin tarvittavia tavaroita, kuten muistolaatikoita(poikaystävän) ja muistorasian(minä) :D

Mitä on menossa pois?

Luovutin kirppistavaroiden kanssa, sillä ne eivät ole menneet vaikka olen kuinka yrittänyt. Siispä lahjoitan ne eteenpäin. Lisäksi makuuhuoneesta on poistumassa nojatuoli, sillä se ei mahdu uuteen asuntoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!