perjantai 18. maaliskuuta 2016

Vuoden turhake - ehdokas 2016

Kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä ikeassa, sillä edelleenkin vaikka muutosta on jo yli 2 kuukautta aikaa vessastani puuttuu suihkuverho. Sitä on etsitty jokaisesta liikkeestä, joka keskustasta vaan löytyy. Alennuin jopa vierailemaan H&M:n home osastollakin, vaikka yleensä en astu jalallanikaan henkkamaukkaan erinäisistä yleisesti tiedossa olevista syistä. Enkä yleensä ikeaankaan. Muttakun sopivaa ei vain tuntunut löytyvän.

Ikean reissulta sain onneksi mukaani kauan viluisena ihmisenä kaipaamani hyvän torkkupeiton. Halusin ehdottomasti puuvillaisen yksilön -  tai ainakin ei-fleece version. Yllättäen sopiva löytyi ikeasta. Samalla sain ruokailuvälineille kuivatuskipon tiskikaappiin. Säästyin siis turhilta ostoksilta. Mutta suihkuverhoa ei löytynyt.

Vierailimme vielä viereisessä Kodin ykkösessä, josta löytyi kivan näköinen suihkuverho. Sen oli pakko kelvata, sillä minulla ei ole nyt enempää aikaa tuhrattavaksi suihkuverhon etsintään. Kivempi käydä suihkussa, kunnei tarvitse kokoaika varoa, ettei vessan ovi kastu.

Mutta mitäs minä ikeasta löysinkään? Ehdottomasti loistavan vuoden turhake-ehdokkaan! Ensin ihmettelin pitkään, että mikäs hitto tämän muovinkappaleen käyttötarkoitus on. Kun se selvisi, niin ei paljoa enää naurattanut. Ihanko oikeasti, oletteko tosissanne?

Ikea, miksi?


Sinänsähän idea on hyvä, mutta ehkä ei sitten kuitenkaan. Toki on hyvä, ettei neuleiden sun muiden olkapäihin jää jälkiä vaatepuista. Mutta miksei alunperin voi sitten ostaa leveitä vaatepuita. No toki jos on jo ostanut kapeampia... Ei, jotenkin en vaan näe tässä sitä järkeä.

Pahoittelut uuden kämpän esittelypostauksen viivästymisestä. Syy ei oo mun laiskuudessa, vaan siinä ettei mun sohva oo vieläkään tullut! Harrrrmittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!