perjantai 17. huhtikuuta 2015

Projektin etenemisestä

Viime aikoina on tuntunut, että kohti minimalismia projekti etenee aika heikosti ja hitaasti eteenpäin. Tuntuu ettei oikeen mitään ole saanut laitettua pois ja, että kaikki kaapinnurkat ja tasot ovat täynnä turhaa roinaa. Kirpparillakaan ei ole oikein mennyt mitään. Tuntuu ettei oikein ole mitään järkevää myytävääkään. Kämppä tuntuu kamalalta kaaokselta ja aivan liian isolta.

Uskon, että syyllinen löytyy aika pitkälti lukulomasta, ja niistä tunneista, jotka päivittäin tulee vietettyä neljän seinän sisällä. Pitäisi ulkoilla, muttei viitsi. Ruokaakin voisi laittaa, muttei huvita tehdä sitä kahdesti päivässä, kun tiskivuori vaan kasvaa kasvamistaan.

Kaikenlaista pientä on tullut ostettua, mutta aika pitkälti kaikki ovat joulumyyjäisiä varten. Tilasin mm. korutarvikkeita ebaystä, joista askartelin ainakin omasta mielestäni makeita koruja. Kämppään löysin vihdoin uuden lampun, josta puhun seuraavassa postauksessa lisää. Sain lisäksi vihdoin pitkään etsimäni dr. hauschka:n luomivärin, jolla korvasin ikuisuuden vanhat nestemäiset luomivärini. Hieman huonommin tuo dr.hauschka pysyy raskailla luomillani, mutta näyttää ainakin paljon paremmalta ennen kuin katoaa!

Suurena aikaansaamanani projektina on ollut talon etupihan puutarhan kunnostus. Syksyllä jäi kukkamaa raivaamatta, joten se näytti melkolailla hirveältä koko talven. Nyt sain kuitenkin tartuttua itseäni niskasta kiinni, ja siivottua kukkamaan. Ostin pihan piristykseksi muutaman orvokin ikkunalaudalle, perkasin maat ja lisäsin multaa. Kahteen pieneen länttiin maata upposi 80l - niin huonossa kunnossa olivat.

Toinen, tuo vielä pienempi ei ollut edes kukkamaa, vaan sen oli kokonaan vallannut villiviini, jonka surutta karsin pois. Kun se tuosta lähtee uudestaan kasvamaan, en anna sen vallata koko maata, vaan vain kasvaa suoraan ylöspäin. Kukkapenkkien tyhjiin kohtiin istutin jo valmiiksi kesäkukkia itämään. Kyllä tästä kukkamaasta kaunis vielä tulee, kunhan kevät etenee :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!