lauantai 26. huhtikuuta 2014

Suursiivouspäivä ja välitavoitteen huima edistyminen

Heissan!

Tänään vietin aamupäivällä suursiivouspäivää, kun imuroin ja pesin lattiat huoneesta, sekä laitoin huonekalujen järjestyksen täysisn uusiksi. Olin todella tyytyväinen vanhaan järjestykseen, joka syntyi hieman yli vuosi sitten huoneeni remontin jälkeen. Nyt kuitenkin kun uusi sänky tulee ensiviikolla minun piti muuttaa järjestystä, sillä uusi sänky ei mahtuisi edellisen paikalle.

Mutta onneksi pidän tästä uudestakin järjestyksestä. Samalla karsin pöydiltä sisustusesineitä, ja yritin luoda huonekuvasta pelkistetymmän. Muutin myös maljakoiden sun muiden paikkaa, mikä piristi muutoksena huonetta kivasti. Tavarankarsimishaastekin edistyi hieman, lähinnä vaatteiden osalta.

27. Sininen vyö
28. Kamala muovinen punosvyö
29. Outo metallinen vyö
30. Sininen paita
31. Beigeruudullinen neuletakki
32. Suuri seinäjuliste
33. Vanha fanikyltti eräältä keikalta
34. Vanha uimapuvun naru
35. Sukat
36. Sukat
37. Sukat
38. Kirjanmerkkejä
39. Valokuvakehyskoristeesinehöskä
40. Vanhat rintsikoiden olkaimet
41. Vanhoja rasvanäytteitä yms.
42. Käsirasva
43. Muutama vanha lehtinen
44. Opaskirja
45. Tyvikohotusneste
46. Housuvaatepuu
47. Vanha kasvorasva
48. Valokynä
49. Toinen käsirasva
50. Kolmas käsirasva
51. Epämääräinen shaving cream
52. Vanhoja kirjeitä
53. Vanhaa kirjepaperia
54. Neljäs käsirasva ( kylläpä näitä löytyi)
55. Root Booster -aine
56. Big, sexy hairspray
57. Vihko
58. Vanhoja laulunsanoja
59. Julisteita
60. Vanhoja sanomalehtiä
61. Vanhoja partiolehtiä


Ihan kivastihan tässä tänään on tavaraa häipynyt. Yli puolen välin ollaan, mutta paljon on vielä tehtävää ja aikaa on vain neljä päivää. Jos iskee viimehetken paniikki lasken varmaan mukaan kaikki "hävittämäni" pääsiäismunat. Julisteita tuli taas karsittua muutamia pois. Niitä aina kertyy Demeistä. Muutaman säästi, sillä mökillä tätytän huoneeni seinät julisteilla, mutta kotona en halua niitä enää seinille kiinnittää.

Välillä musta tuntuu että vaivun seuraavaks syvään depressioon tän projektin kanssa, kun en keksi mitään posilaitettavaa. Mutta kasvain, tänäänkin lähti semi kivuttomasti yli 30 tavaraa.  Toivottavasti viimiset nelisenkymmentä menee yhtä helposti. Ajattelin, että voisin huomenna pikkasen räpsiä kuvia siitä, miltä tä huone nyt näyttää ( vaikka uusi sänky ei olekaan vielä tullut). Lähinnä jotta saan esitellä uutta kivaa huonekalujärjestystä sekä ihania, tyhjiä laatikoita ja hyllyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!