maanantai 23. kesäkuuta 2014

Farkkuprojekti takanapäin

Huh! Nyt olen tyytyväinen! Sain vihdoin laitettua pois farkkulaatikosta kahdet farkut, jotka ovat siellä lojuneet käyttämättöminä jo vaikka kuinka kauan. Täytyy myöntää, että meni hetki jopa juhannuksen jälkeen miettiä, että mitkä farkut sieltä pois laitoinkaan. Niin tarpeelliset ne farkut olivat. Nyt olen tyytyväinen viisiin farkkuihini:

1. Mustat rakkauteni, eniten käytössä olevat tiger of swedenin farkut
2. Tummanvihreä kirpparilöytö, zara
3. Viininpunaiset, näistä vanhimmat, gina tricot
4. Puna-musta-kelta-valko-ruudulliset rokkifarkkuni, ties mistä
5. Valkoiset juhlafarkkuni crockerilta

Vähiten tulee tietenkin käytettyä paremmiksi farkuiksi tarkoitettuja juhlafarkkujani. Ainoa perustelu niidne olemassaololle onkin se, että juhlapaitani ovat kaikki mustia, enkä viitsi pukeutua kokomustaan tai kuluneisiin värillisiin farkkuihini, joten valkoiset farkut ovat jäljellä juhlia varten. Muuten en niitä käytä. Istuvat kyllä hyvin ja ovat hyvin jalassa.

Mustat, viininpunaiset ja tummanvihreät farkkuni ovat jokapäiväisessä käytössä. Sopivien farkkujen löytäminen on aina niin vaikeaa, että haluan farkuiltani kestävyyttä. Mustat tiger of swedenin farkut ovat majailleet kaapissani joulukuusta lähtien ja tummanvihteät zaran farkut muutaman kuukauden pidempään. Molempiin olen erittäin tyytyväinen.

Ainakaan tähän mennessä tiger of swedenit eivät ole venähtäneet yhtään, ainoastaan muotoutuneet paremmin jalkojen muotoihin. Ne eivät ole venyneet edes polvien kohdalta!! Aina aiemmin farkkuihini hyvin nopeasti venähti kamalat polvipussit. Käytän niitä 3/4 kerroista kun pukeudun farkkuihin, niiden täydellisen istuvuuden vuoksi.

Ei tummanvihreissä farkuissanikaan ole mitään vikaa. Ne olivat olleet selkeästi kovassa kulutuksessa jo ennen kuin pelastin ne kirpparilta vitosella. Pientä kulumaa näkyi taskujen reunoissa yms. Mutta kyllä ne ovatkin käyttöä kestäneet.Hieman ovat venähtäneet, mutta eivät niin paljoa, että muoto olisi kadonnut.

Viininpunaiset farkut ovat jäänne yläkoulun gina tricot - valtakaudelta. Ovat kaikkea muuta kuin laadukkaat, mutta aion käyttää ne loppuun. Ruudulliset farkut on varatta festareille ja rock keikoille.

Viimeinen tavoitteeni farkuissa on supistaa niiden määrä kolmeen. Nykyiset farkut ovat kuitenkin kaikki melko hyvin istuvia ja pääosin laadukkaita, joten aion käyttää ne loppuun.

Vuodessa mittava 20 farkun kokoelmani on supistunut viiteen, tulevaisuudessa toivottavasti kolmeen. Ei huonommin. Yksi tärkeä etappi takanapäin. Olen ottanut taas askeleen eteenpäin projektissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!