torstai 12. kesäkuuta 2014

Tilan tuntua - vihdoin

Pikkuhiljaa tavaran karsiminen alkaa näkyä selvemmin ja selvemmin. Samalla jatkuva riitely äidin kanssa siitä, onko muualla asunnossa liikaa tavaraa jatkuu ja pahenee. Yritän kaappi kaapilta käydä esimerkiksi vessan kaappeja läpi, mutta eihän sitä toisten tavaroita voi laittaa pois. Lähinnä tulee vanhentunutta, rikkinäistä ja silkkaa roskaa laitettua pois. Vaatehuoneessa, jossa tuntuu että seinät kaatuvat päälle ja hukun tavaraan, on kaikki tietenkin tarpeellista. Myös ne uudet, vielä pussissa olevat pyyhkeet, jotka tulevat käyttöön seuraavaksi kun jotain laitetaan pois. Ainiin, mutta pyyhkeitä ei nyt kyllä voi laittaa pois, kaikki ovat tarpeellisia ja käytössä. Niin varmaan.

Mutta miltä omassa pikku paratiisissani näyttää tällähetkellä?

Ensiksi on pakko näyttää muutos siellä, minne tavarat tasoilta ovat kadonneet. Laatikoihin on tosiaan tullut lisää tilaa.

Tässä on lähtötilanne, josta tavaraa karsin jo aiemmassa postauksessa...


  ja laatikkoon jäi tämän verran tavaraa.


Miltä sama laatikko näyttää nyt? Lupaavalta. Neljä tavaraa laatikkoon on tullut lisää, mutta ei suinkaan uusia, vaan toisesta laatikosta kun se tyhjentyi muuten tyhjäksi. En ottanut niitä kuvaan mukaan.


Mutta sitten huoneeseen:








 Ja vaatekaappi, jonka sisällössä riittää vielä karsittavaa... Ja unohtakaa kaikki elfa-korien ja vaatetangon yläpuolella. Siinä on osa meidän pyyhevarastostamme, jota tilanpuutteen vuoksi on jatkettu huoneeseeni. Ettei vain lopu kesken.


 Sisäisen sekavuuden pyrin kätkemään piiloon vaatekaappien ovien sisään. Silloin sitä tarvitsee katsoa vain kun huvittaa, muuten se pysyy piilossa.. Kerään tänne mietelauseita, inspiskuvia ja kaikkea hyödyllistä, kuten kasvissyöjien ravintopyramidin.


Tää on ehkä mun lempparikohta mun huoneessa. Toi hylly. Tyhjää ja muutama koriste-esine. Tähän mä pyrin, hyllyn tarkoituksena on motivoida mua eteenpäin projektissani. Pöydällä olevia tavaroita pitäis vielä karsia :)


Ja mitä nyt on tullut karsittua? Viimisen viikon saldo on tämä:

- 2x tennarit
- puman lenkkarit
- sukkiksia, monta ( karsin niitä vielä lisää)
- urheilukerrastoja
- urheilupaita
- trivial pursuit
- hiusväri
- t-paita
- hiusharja
- bikinit
- aurinkolasikoteloita
-vanha suuvesi
- BB-voide pusseja
- rasvoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!