keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Ahdistus!!

Nyt on luvassa tavallista enemmän kuvia.

Alkuun päivänpiristykseksi muutama kuva pikkukissastamme aka. Lumi " lumputti" ja "luminaattori". Katti on kasvanut oikein vauhdilla, ja on hyvin tyypillinen rotunsa edustaja :)



Ainiin! Demin toimittaja haastatteli minua Helsingissä kesäkuun Demissä ilmestyneeseen juttuun :) Itse olin ainakin tyytyväinen artikkeliin! Mitä te olette mieltä? ( Mikäli näätte tekstiä lukea)


Pääsin toiseenkin lehteen toukokuun vaihteessa. Tai oikeastaan kahteen lehteen. Tämä juttu oli Turun sanomissa ja sama teksti löytyy myös Turun Sanomista. Vietin Norssissa 12 vuotta ja toivottavasti palaan sinne vielä opetusharjoittelijana. Rakastan vanhaa kouluani ja sen ilmapiiriä. Koska koulut harvoin saavat kiitosta, päätin kiittää koulua loistavasta opetustyöstä yleisönosastolla kerrankin näkyvästi!



Ja tässä ah niin pikkuruinen keittiömme. Se on kokonaan tässä kuvassa. Kuva on otettu ennenkuin toimme tavaroita sisään, joten keittiössä ei ole vielä tavaraa. Tällä hetkellä keittiö on vielä aika sotkuinen, sillä tavarat etsivät paikkaansa ja seinälle tuleva hylly puuttuu. Hyllyn on tarkoitus tulla kuvassa oikealle ( jossa on välittömästi seinä). Siihen tulee purkeissa kuivaruokia. Alapuolelle tulee kapeampi maustehylly. Ajattelin sijoittaa ylemmän hyllyn juuri pääni yläpuolelle, niin en törmäile siihen keittiötä käyttäessäni. Keittiö on meinaan super mega kapea. Jos oikein kapean hyllyn saan (max 15 cm leveän) saatan laskea sen alemmaskin. Pitkänä ihmisenä kun yletän oikein hyvin todella ylöskin. Samalle seinälle tuli kaappien viereen myös veitsiteline, sillä laatikot ovat kovin minimaaliset. Kaikki kylläkin mahtui sinne hyvin. Käytännön syistä ruokailuvälineet sijoitin kaappiin, mutta yllätyin itsekin, kun laatikoiden tila riitti!


En turhaan kehunut kämppää ihanaksi! Asutaan täällä ekaa vuorokautta ja tämä tuntuu jo ihan kodilta. Hermoon ottaa ainoastaan se tavaran määrä! Yllättäen, pienemmässä asunnossa tavaraa tuntuu olevan satakertaisesti aiempaan verrattuna. Toki kaikki hakee vielä paikkaansa ja edellisestä asunnosta piti ottaa pyykkejä mukaan, jotka nyt ovat täällä kasseissa. Esimerkiksi kaikki verhot joutuivat pyykkiin. En olisi tänne halunnut verhoja laittaa, mutta aurinko paistaa niin suoraan ja kuumasti sisään, että pakko sellaiset on ripustaa. Musta sohva oli tänään niin kuuma, että melkein poltin takapuoleni kun siihen istahdin erehdyksissä iltapäivällä.'

Harmittaa, kun pakkaamisen kanssa tuli lopulta kuitenkin kiire, vaikka aloitin ajoissa. Jouduin ottamaan mukaan paljon sellaista tavaraa, josta haluaisin eroon. Nyt ne kierivät nurkissa ( eli keskellä lattiaa) ja ovat kokoajan tiellä. Kaksi valaisinta menee myyntiin, ja ne valtaavat alaa makuuhuonessa. Olkarissa on kaksi poistoon menevää mattoa ja yksi iso koriste-esine. Haluan pitää täällä matot minimissä, koska täällä on juuri laitettu, iki-ihana laminaattilattia.

Laatikkoahdistus!
Kunhan saan täällä tavarat asettumaan ja ylimääräiset kiertoon päivitän kunnolla kuvia kämpästä. Tämä on niin paljon kodikkaampi! Edellinen oli jotenin kolkko, tämä ei yhtään. Laitan myöhemmin myös kuvia senkistä, joka muutti tänään meille. Olen jo pitkään himoinnut sitä ja tänään se vihdoin saapui. Pelastin sen mädäntymästä mökin ulkovajasta, jossa se on vissiin viettänyt useamman vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!