torstai 21. tammikuuta 2016

Case mikroaaltouuni

Muutaman viikon olen onnistunut pärjäilemään mikroitta, mutta kyllä se pikkuhiljaa rupesi näkymään, että mikro puuttuu. Osa ruuista on esimerkiksi pannulla tosi hankala lämmittää seuraavana päivänä. Lisäksi mikro kuluttaa vähemmän sähköä kuin hellanlevyn lämmittäminen.

Päätin muuttaessani kuitenkin antaa mikronhankinnan olla jonkun aikaa, sillä päätin käyttää rahani hivenen olennaisempiin seikkoihin ensin. Kunnon mikro maksaa kuitenkin 70 euron paikkeilla. Edellispäivänä törmäsin kuitenkin facebookin etusivullani annetaan-ryhmässä ilmoitukseen, jossa joku halusi luopua mikrosta. Olin kerrankin ajoissa paikalla, ja pääsin sopimaan mikron noutamisesta. Nouto sovittiin perjantaiksi kello 18.

Tässä se nyt on, mun mikro!
Sovittuun aikaan kävin mikron autolla hakemassa. Kotiinpäin suunnatessa muodostui kuitenkin ongelmaksi parkkipaikan löytäminen. Lopulta löysin parkkipaikan 600 metrin päästä kotoani. Harmikseni olin käynyt ennen mikron noutoa myös kaupassa, jolloinka minulla oli mukana kassillinen kauramaitoa, -kermaa, -vaniljakastiketta ja soijajugurttia. Lähi Lidlistä niitä ei saa, joten hain niitä hivenen kauempaa kotiin kerralla reilumman satsin.

Koska minulla on vain kaksi kättä, pakkasin ostokset mikron sisään. Kyllä muuten tuli mikrolle painoa. Lähdin sitten kantamaan tuskaisena mikroa autolta kotiinpäin. Kyllä tuli matkan aikana tosissaan mietittyä, että tarvitsenko tätä mikroa oikeasti, vai voinko vain tuikata sen lähimpään kinokseen. Päädyin kuitenkin kantamaan mikron kotiin asti. Juuri ja juuri selvisin perille.

Mikron sijoituspaikka keittiössä on ehkä hivenen erikoinen, mutta ainakin se on pois tieltä. Siitä lisää asuntoesittelypostauksessa maaliskuussa :)

Pikkuhiljaa rupeaa tämäkin asunto muotoutumaan. Vaatehuoneeseenkin onnistuin löytämään mukavan kapean pyykkikorin. Sähkövatkaimen sain eilen. Vedenkeitintä vielä odottelen, sillä juon kuitenkin jonkun verran teetä. Haluan kuitenkin alle litrasen keittimen, sillä kerralla keitetyt vesimäärät ovat yleensä kuitenkin todella pieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!