maanantai 11. elokuuta 2014

Matkalla vähillä tavaroilla

Tässä sitä ollaan, lentokoneessa matkalla takaisin Riikasta, Latvian kauniista pääkaupungista. Matkalla pääsi tietenkin tutustumaan kaupunkiin ja sen historiaan, kauppoihin, joita ei suomessa ole ja ihaniin ravintoloihin. Tutustuin myös uuteen ruokalajiin - sushiin. Olen kerran aikaisemminkin maistanut pienen palan sushia. Siitä ei kylläkään jäänyt mitään mielikuvaa tästä ruuasta. 

Mutta sushihan on täydellistä ruokaa! Sen opin matkan aikana. Yksinkertaista, helposti muunneltavaa ja todella hyvää. Täytyy kotiin (lue: poikaystävälle) päästyä heti yrittää kyhätä sitä itsekin kasaan. 

Mutta mikä oli päivityksen pointti? Se, että olen äärimmäisen tyytyväinen matkatavaroideni lopputulokseen. Lähdin matkaan  normi kånken-repulla ja yllätyksekseni -tulen takaisin vähän täydemmällä kånkenilla. Kaikki kuitenkin mahtui reppuuni! Täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen!



No, ostoksiakin kyllä kertyi. Pääsin shoppailemaan lempivaatekauppoihini. Ja pääosan käyttövaatehankinnoista teen ulkomailta. Tänävuonna kylläkin reilusti harkitummin kuin aiemmin. Tämän verran ostoksia kuitenkin kertyi:

- teepaketti
-uusi ripsari, edellinen loppuu pian
-musta hame, joka nyt jo ollut ahkerassa käytössä
- collage paita
- yhdet kengät
-kangasmerkki
- housut
- toppi
-2 t-paitaa

Ei mikään ihan älyttömän huima tulos, onneksi. Uusia tavaroita kertyi 10, joten poistoon täytyy saada ainakin 15. Yhden tiedän jo, tuon mustan hameen edeltäjä - liian ohut käytettäväksi. Siksi tuon tilalle ostinkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!