sunnuntai 17. elokuuta 2014

Muistojen karsintaa ja muita poistoja

Ehkä yksiä vaikeimmista asioista luopua ovat tavarat, joihin liittyy muistoja. Niitä kerääntyy nurkkiin hyvin helposti. Itse olen jo useamman vuoden kerännyt muistoja kahteen (onneksi melko pieneen) metallirasiaan.

Haluisin kuitenkin nyt saada tämän kaiken mahtumaan vain yhteen. Luopuminen on kuitenkin koviin hankalaa. Esineet helpottavat asioiden muistamista - mitkä muistot ovat niin vähäpätöisiä, että niistä muistuttavista asioista voi luopua? Lopulta kaikki "muistot" mahtuivat suunnitellusti yhteen rasiaan - ja tilaakin jäi vielä uusille muistoille. Lopulta kun alkuun pääsi, ei karsiminen ollut hankalaa. Laitoin pois mm. junalippuja, joiden matkat taatusti muistan ilman lippujakin sekä joitain muita papereita, jotka eivät muistuttaneet mistään erityisen huimista kokemuksista. Ensimmäisessä kuvassa alapuolella kaikki mitä jäi jäljelle ja jälkimmäisessä kaikki mitä laitoin pois.



Intouduin samalla käymään läpi myös korujen "rojukoppaani". Lopputulos on erinomainen. Laitoin kaiken pois. Eli lopputulos on jotain miinus sata pikkutavaraa. Erinomaista! 

Lisäksi laitoin pöydällä pyörineet 4 käyttämätöntä sivellintä kiertoon kololle. Kävin paljon myös läpi muitakin laatikoita. Olen taas vaihteen vuoksi kotikotona, ja tiedän, että suurin osa täällä olevasta tavarasta on sellaista, jota en tarvitse. Siksi täältä on nyt helppo karsia. Parempi niin. 

Tässä on illan karsinnan lopputulos ( ei sisällä läpikäytyä korukoppaa)


Ei huomommin, eihän?

1 kommentti:

  1. wau, tuo korukoppa-kommentti oli kyllä todella vaikuttava! :D

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!