perjantai 5. syyskuuta 2014

Kirppistelyä ja muutama ostos

Nyt on kauan odotettu syksyn kirppiskauden avaus takana. Osallistuin siivouspäivän kirpparitapahtumaan. Olin myymässä samassa paikassa kuin viimeksi, kupittaanpuistossa. Tosi kivasti siellä oli porukkaa, ja mielestäni mulla oli kiva setti vaatteitakin mukana. Paljoa en myynyt, ehkä kakskymppiä sain.   Löysin kuitenkin monta tosi kivaa juttua sieltä. Ja lisäksi olen varma, ettei mitään turhaa tullut ostettua. Kaikki ostokset löysivät kotoani heti paikkansa.

Ostin tukevia (oransseja) vaatepuita, joita tarvittiiin eteiseen. Niitä on vain 7 joten ei paljoa ole meillä varaa takkeja hamstrailla. Huomasin myöhemmin, että kotikotona meillä on samanlaisia, mutta erivärisiä vaatepuita. Äiti kertoi niiden olevan 70-luvulta - ihanaa! Lisäksi ostin kolme puista koriste-esinettä. Näitten kanssa minun täyty olla varovainen ettei tule ostettua liikaa. Nämäkin löysivät heti paikkansa. Apina ja kirahvi, n. 15cm korkeita, päätyivät kirjahyllyn päälle ja sellainen hieno afrikkalaistyyppinen maski, n.80cm korkea löysi seinällä olevasta naulasta oitis paikkansa. ¨

Lisäksi ostin poikaystävälleni hienon, joskin vähän kuluneen kånkenin. Korjaan siitä muutaman pikkuvian vielä kuntoon ja se on kuin uusi täydellinen hipsterireppu. Nimittäin tämä kånken on vanha. Ihan oikeasti, vähintään yhdeksänkymmentäluvulta, ellei vanhempikin. Myyjä kertoi sen olevan hänen äitinsä vanha... On se hieman erinäköinenkin kuin nämä uudemmat mallit.



Viimeisinä ostoksina ostin muutaman vaattekappaleen, joita olen jo pidempään etsinyt, sekä yhden muuten vain kivan vaatteen. Ensinnäkin ostin kivan vyön (yllä), joka sopii yhteen monen mekkoni kanssa. Nahkainen vyötäröhihna, aivan ihana, laitetaan vielä rusetillekin. Lisäksi ostin viskoosia olevan valkosinisen paidan. Siisti peruspaita, jonka kanssa ei välttämättä tarvitse asusteita. Kolmas ostos, joka oli se kiva vaate, on mekoksi tarkoitettu paksua pitsiä oleva paita, jota ajattelin pitää farkkujen kanssa tunikana, sillä makuuni se on liian lyhyt mekoksi.

Toinen kiva ostos joka on viimeaikoina tullut hankittua on kånken - vaha, joka suojaa repun pintaa, parantaa sen vedenpitävyyttä ja pidentää käyttöikää. Vaha maksoi kympin, ja on todella riittoisaa. Yhden vahauksen jälkeen vain pieni kulta vahasta on kulunut. Levittäminenkin on todella helppoa. Ei tarvitse kuin vain hangata vahaa pinnoille ja hiustenkuivaajalla(!!) tai silitysraudalla kuumentaa pintaa, niin vaha sulaa kiinni.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!