maanantai 28. joulukuuta 2015

Pakkailupuuhissa

Huhuh!

Vaikka tuntuukin, että paljon on tavaraa taas laitettu pois edellisen muuton jäljiltä, paljastuu pakatessa vaikka mitä, minkä olemassaolosta sinulla ei ollut hajuakaan! Eikä edellisestä muutostakaan ole niin paljoa aikaa.

Otin tavoitteeksi täyttää ison pahvilaatikon tavaroilla, joita en halua uuteen asuntoon viedä. Paljon sinne päätyi tavaraa, ei todellakaan mennyt kauaa kun se täyttyi. Enimmäkseen tavaroita, jotka ovat olleet lainassa esimerkiksi vanhemmiltani. Nyt olen tyhjentänyt laatikkoa pikkuhiljaa jo useampaan kertaan, sillä se täyttyy jatkuvasti uudelleen. Sinne päätyneitä tavaroita palauttelen omistajilleen tai kierrätän eteenpäin.

Nyt on muuttoilmoitus tehty ja uusi opintotuen asumislisähakemus kirjoitettu. Vielä pitäisi paneutua sähkösopimuksen tekemiseen sekä kotivakuutuksen hankkimiseen. Kivaa kämpässä on se, että sekä vesi, että sähkö menevät kulutuksen mukaan - asumismenoihin pääsee siis itse oikeasti vaikuttamaan.

Enää ei ole edes montaa päivää jäljellä muuttoon. Ihan kohta mulla on uuden asunnon avaimet taskussa! Ootan sitä niin niin innolla! :) Palailen asuntoasioissa kunhan olen saanut avaimet - sitten on luvassa hieman kämpän esittelyä!

2 kommenttia:

  1. Minulla on aikalailla sama tilanne meneillään: muutan tammikuun alussa yhteisestä asunnosta omaan (solu)asuntoon. Noin 11 asuinneliöön aion ottaa todella vähän tavaraa, varsinkin kun nykyiseen asuntoon jäävää ex-miestä ei haittaa että hänelle jää joitakin käyttötavaroita ja yhteisinä ostamiamme keittiötavaroita ym. Mietin että noin 6 banaanilaatikkoa + vaatteet ja petivaatteet säkeissä riittäisi muuttomääräksi, mutta kaappeja tyhjentäessäni alkaa vähän vaikuttaa siltä, että tulen lähtemään noin 8 laatikon kanssa. 1-2 laatikkoa olen nyt jo määritellyt sellaiseksi, jonka sisällön tulen myymään talven ja kevään mittaan. Silti kaapeista löytyy yllättävän paljon sellaista tavaraa, mitä en oikeastaan edes muistanut ja mistä en ole ihan varma mitä niille tekisi. Luulin että tavaroiden raivaus olisi pääpiirteissään jo meidän asunnossa tehty, mutta näköjään pitää vielä käydä joitakin tavaroita läpi muuttolaatikoita täyttäessä.
    Tsemppiä muuttoon! :)

    VastaaPoista
  2. Innolla ootan asuntopostausta. :)

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!