lauantai 27. joulukuuta 2014

Kuulumisia!

Huh, nyt on ruuan täyteinen joulunaika melkein syöty loppuun. On sitä käyty syömässä varmaan joka toisen sukulaisen luona. Huomenna vielä yhdet syömiset edessä. Noh ei haittaa, tuleepa vaan halvaksi opiskelijalle kun ei ole tarvinnut kotona syödä.

Odotin hieman jännityksellä, että mitä saan joululahjaksi. Äidilläni on tapana välillä ostella turhia juttuja. Tänä vuonna sain onneksi vain muutaman lahjan, ja nekin tulivat suoraan käyttöön. Lisäksi sain useamman lahjakortin,  joten saan ostettua mieleistäni.

Jouluisen kaapppien siivouksen yhteydessä tuli myös karsittua pois iso kasa tavaraa lahjoitettavaksi. Poistin kaapeista tavaroita, joita ei tähän mennessä ole tarvittu. Saatoin sitten hyvällä omatunnolla ostaakin jotain joulun jälkeisistä alennusmyynneistä.

Aloitin päiväni suuntaamalla Giganttiin hakemaan tarjouksessa ollutta macbook air konetta. Specseiltään kone ei ole aivan sitä mitä suunnittelin, eli muistia on vain 128 GB, mutta koska kone oli tarjouksessa 800€ päätin, että se saa luvan riittää minulle. Nyt kirjoittelen tässä upouudella

Keskustassa kävinkin tänään vierailulla tutustumassa alennusmyyntien tarjontaan, lähinnä stockmannilla. Hain kylläkin muualta suojakotelon koneelleni. Ostin nahkaisen, paksun ja tukevan. Toki se tuo hieman lisää painoa koneelle, mutta toivottavasti se myös suojaa! Jos kone siten vaikka kestäisi pidempään. Ja kallis kotelo saa myös luvan kestää.

Ostosten esittely ei ehkä sovi täysin blogin aihepiiriin, mutta olen erittäin tyytyväinen näihin! :)
Akateemisesta kirjakaupasta ostin lisäksi uuden Yosemite päivityksen manuaalin. Toivon todellakin, että sen luettuani saisin enemmän irti koneesta, ihan koko rahan edestä. Ihan lupaavalta ja hyödylliseltä tuo opas ainakin nopealla vilkauksella vaikutti!

Lisäksi alennusmyynneistä ostin uudet farkut, joita varten sainkin joululahjaksi lahjakortin äidiltä. Neljänkymmenen prosentin alennus oli ihan mukavasti pois kalliista farkuista. Pysyin edelleen suosikissani, Tiger of Swedenissa. Edelliset farkut ovat loistavassa kunnossa vuoden jälkeen, joten ostin nyt toiset. Aion laittaa kaapista pois kahdet (ainoat) muut farkut, ja pärjätä arjessa näillä kaksilla. Nyt minulla on siis mustat ja nämä uudet, harmaat farkut.

Farkkujen lisäksi ostin kaksi muuta vaatetta ja kaksi paria sukkia. Löysin viimein täydellisen kauluspaidan sekä fiinimmän mekon esimerkiksi hautajaisiin. Nämä molemmat myös Tiger of Swedenilta. Olenko hieman ihastunut heidän vaatteisiinsa? En suinkaan ;) Olen kuitenkin todennut ne laadukkaiksi, ja minun yksilöni ovat ainakin kestäneet käyttöä ja aikaa. Ihania, klassisia vaatteita.

Muuta en sitten ostanutkaan. Ostokset eivät ainakaan vielä kolkuttele omatuontoa, sillä aion poistaa niitten edestä saman verran vaatteita. Lisäksi ostin järkeviä, tyyliini sopivia vaatteita, jotka varmasti tulevat käyttöön.

Yksi asia jäi harmittamaan. Vihdoinkin, kun olen oppinut käyttämään kelloa kellostani hajosi ranneke. Rannekkeen saisi toki liimattua takaisinkin, mutta se on materiaaliltaan niin huono ettei kannata. Täytyy käydä kellosepällä vaihdattamassa siihen uusi, kestävämpi ranneke.



1 kommentti:

  1. Kun en viime kommentissani muistanut sanoa niin nyt sanon: blogisi on hyvin inspiroiva! Blogiasi lukemalla olen itsekin innostunut karsimaan tavaroitani ja sitä onkin jo pitkään tarvittu! Odotan aina innolla uusia postauksiasi :)

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!