tiistai 17. helmikuuta 2015

Korukokoelma

Olen jo useamman kerran käynyt läpi korulaatikkoani. Nyt tartuin siihen taas uudelleen. Tavoitteenani on pikkuhiljaa vähentää koruja siten, että saisin ne kaikki sopimaan nätisti palaset-laatikkooni. Nyt koruja on lisäksi muumirasiassa. Kävin korut läpi ja järjestelin niitä uudelleen. Lopulta laitoin neljä paria korviksia pois. Viimeviikolla laitoin jo pois isomman kasan koruja.

En käytä paljoakaan koruja. Lisäksi jumitan usein samoissa koruissa useamman kuukauden kerrallaan, joten koruvarastoani en tule kovinkaan ahkerasti käyttäneeksi monipuolisesti.

Alla on korukokoelmani tällä hetkellä kokonaisuudessaan:


Vain nämä parit korviksia lähtivät poistoon:



Nämä laatikot kätkevät koruni sisäänsä:



Päädyin tänään viettämään koko päivän ystäväni luona, vaikka tarkoituksena oli ehtiä bloggaamaan ja aloittelemaan ylioppilaskirjoituksiin lukemista. Nyt illemmalla kotiin vihdoin päästyäni päädyin katselemaan youtubesta mielenkiintoisia videoita minimalismiin liittyen, ja hakemaan innoitusta karsimisen jatkamiseen. Postaan myöhemmin parhaita paloja löytämistäni videoista!

1 kommentti:

  1. Itsekin olen tehnyt just tätä samaa korujen karsimista. Tykkään kyllä paljon käyttää koruja mutta niitäkään ei tarvitsisi ihan niin paljon olla kuin minulla nyt on. Jään innolla odottamaan parhaita paloja minimalismivideoista. Olen itsekin innoituksen tarpeessa kun pitäisi saada pysymään ne karsitut kaapit karsittuina. :D

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!