keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Minimalismi-videoiden parhaat palat

Ensimmäisenä haluan esitellä teille videon, josta se kaikki lähti. Aluksi kiinnostukseni herätti tavarataivas-dokumentti, mutta toimeen minut sai ryhtymään theminimalists.com - blogin ylläpitäjien TEDx:ssä pitämä puheenvuoro:

A rich life with less stuff The Minimalists TEDxwhitefish

Jään innolla odottamaan heidän keväällä 2016 ilmestyvää minimalismista kertovaa dokumenttia.

Tavaranvähentäjille lisäksi suosittelen ehdottomasti katsomaan Tavarataivas-dokumentin! Se on yksi harvoja ostamiania dvd-levyjä viime aikoina, mutta ei ole kyllä kaduttanut!


Mielenkiintoisia vloggareita ja heidän videoitaan ovat mm.

Carrie LeighAnna

Carrie LeighAnnan parhaana videona pidän A minimalist wardrobe - videota, jossa hän esittelee vaatekaappinsa sisällön - vain pikkumustia. Hänellä on vaatekaapissaan 8 pikkumustaa, koska hän pitää vain pikkumustista. Lisäksi hän on ihanasti oivaltanut kääntää mekkoa muuttaakseen lookkiaan.

NowBoarding

NowBoarding-vloggaaja esittelee videoillaan tavaroitaan ryhmä kerrallaan, ja perustelee miksi luopuu joistain esineistä, ja miksi säästää toiset. Mielenkiintoinen on esimerkiksi tämä video: Minimalism Journey - My books collection

Hello Cathy

Hello Cathyyn tutustuin hänen shoppailua ja alennusmyyntejä purkavan videonsa kautta. Videolla hän erittelee miten havahtui siihen, että shoppailee liika, eikä mikään määrä ostoksia tee häntä tyytyväiseksi.

Lavendaire

Lavendairella on paljon erilaisia, hyvin mielenkiintoisia videoita. Suosittelen tutustumaan hänen  Minimal living / Meaningful living- videoonsa, jossa hän kertoo, mitä minimalismi hänelle tarkoittaa.


1 kommentti:

  1. Kiitos linkeistä! Pari oli tuttua, mutta muut uusia tuttavuuksia. :) Tsekkaapa Sprout & Blossom ja Light by Coco Youtubessa.

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!