perjantai 20. maaliskuuta 2015

Halpa, helppo ja nopea kissansänky

Muutama viikko sitten piti käydä meille katti hakemassa, mutta se kissa ei sitten tullutkaan meille. Nyt kuitenkin on siitä toivuttu, ja viikonloppuna mennään katsomaan ihan pikkuista kissanpentua. Taino, onhan se jo 13 viikkoinen. Toivon, että se kotiutuisi meille jo alkuviikosta. Toivottavasti on reipas ja rohkea pentu kyseessä, niin saadaan tännekin mulle seuraa :)

Toiveikkaana pennun suhteen askartelin tänään helpon kissansängyn. Ehkä kissan kasvaessa kehittelen jotain pidempikestoista, mutta tämäversio saa kelvata ensimmäiset kuukaudet. Ihan jo siksi, jos vaikka pissaakin sänkyynsä juuri kun on tänne tullut koti-ikävissään.

Kissansängyn lisäksi on kissa teettänyt jo muutamia lisäyksiä tavarakatraaseen: muutaman kissanruokalautasen sain äidiltäni, ja näin alkuun täytyy käydä vessaksi ostamassa joku muutaman euron pesusaavi kaupasta. Ja tietenkin leluja on pieni pussillinen pikkuista kaapissa odottamassa.

Tee-se-itse kissansänky:

Tarvitset:

- Vanhan laatikon ( kannella tai ilman)
- Sakset
- Vanhan tyynyn tai viltin
- Vanhan tyynynpäällisen



Mulla on tosi monta näitä ikean säilytyslaatikoita, ja vanhimmat rupee jo pikkuhiljaa näyttämään melko kuolleilta. Tänkin pahimmat jäljet löytyy takapuolelta, joka jäi kuvasta pois. Sopiva laatikko tuhottavaksi siis.

Sit vaan leikkasin mieleisen muotoisen reijän laatikon sivuun. Mahdollisimman matalalle, että pentu pääsee kivasti sisälle.


Kaivoin vanhan ylimääräsen viltin kaapista ja heitin tyynyliinan sen päälle. Tyynyliina on helpompi puhdistaa karvoista, pestä oksennuksesta ja pestä kun koko tyyny/viltti.


Ja sitten vaan pehmuste laatikon pohjalle ja tadaa! Helppo, halpa ja nopea kissansänky on valmis.


Säästin kannen vielä ainakin toistaseksi sillä ajatuksella, että jos katti tykkää piilopaikoista, niin tonnehan pääsee oikein mukavasti piiloon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!