keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lumi on saapunut!

Niin siis se kissa. Lumi sen nimeksi tuli. Pikkuinen on täällä jo ihan kotonaan, vaikka vasta tulee vuorokausi täyteen. Hiukan kuuluu miukumista, kun Lumi eksyy meistä asunnossa vähän kauemmas. Saa nähdä millainen ihanuus tästä vielä kasvaa, kun on jo valloittanut meidän molempien sydämet. Noh, mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Tälläinen on meidän Lumi:








10 kommenttia:

  1. Aivan ihana kisuli! <3 Luulin aluksi, että tarkoitat lunta joka sataa taivaalta...:DKäythän kommentoimassa/vilkaisemassa blogiani? :)
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihana mussukka, Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Toivottavasti annoitte jollekin kodittomalle kissalle kodin (eikä jollekin pennuttajalle. Kissoja ja lemmikkejä kun jo on riittävästi synytynyt tähän maailmaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa ei kotia saanut koditon kissa, osittain jo siksi, ettei eläinhoitolasta vastannut kyselyyni kukaan. Muutama eri kodinvaihtajakissakin piti meille tulla, mutta kaikki nämä kissat kurjasti haettiin nenän edestä, vaikka meille oli kissaa lupailtu, ja yhden omistaja söi luopumisaikeensa. Niimpä tämä herttainen pentu vaikutti parhaalta vaihtoehdolta perheeseemme :) Ymmärrän näkökulmasi ja olen samaa mieltä mutta kohtalon kortit menivät tällä kertaa näin. Onneksi pentu sentään saatiin vastuulliselta kasvattajalta ja suunnitellusta pentueesta :)

      Poista
  3. ...muuten, suosittelen katsastamaan tarkkaan myytävien lihajalosteiden lihapitoisuudet. Tässä kohtaa ei voi luottaa vain hintaan määrittävänä tekijänä (paitsi että tuore liha on tietysti sataprosenttista lihaa verrattuna vaikkapa useimpiin kissaruokatölkkeihin marketeissa jotka ovat 4%. Kumpikohan tulee pidemmän päälle myös halvemmaksi..) Itse tein joitakin virheitä ja siksi muistutan. Tuore liha ja/tai märkäruoka on ehdottomasti tarpeellinen ja suositeltava paitsi kaikille kissoille, niin erityisesti pennulle, mahdollisen kuivaruoan rinnalla (k-ketjun kotimainen halpamerkki muuten myy kissanruokaa yllättävällä 38%:n lihaosuudella, mikä on enemmän kuin monen "merkkiruuan". Harmittaa kyllä miten on lemmikkien ruoan markkinointi niin vääristynyttä ja epäselvää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meijän katti on nyt jo oppinut hyville tavoille - tavallinen märkäruoka ei edes kelvannut. Syö vain raakaa lihaa. Olen käynyt alennuksesta hakemassa mm. jauhelihoja, joita saa varsin edullisesti päivämäärättyinä. Pakastan ne päivän erissä pusseissa. Itsekin jo ennen pennun nirsoilua suunnnittelin vain pelkkää lihaa sisältävää ruokavaliota kissalle. Raksuja on toistaiseksi tarjolla, mutta kunhan saan vitamiiniasiat raakaruuan puolesta kuntoon, luulen jättäväni nekin pois :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. ok, ruoka-asiat sinulla on hyvin tiedossasi, mistä lie olet oppinut ennen ensimmäistä kissaasi :) Kyllä niitä kodittomia kissoja on pilvin pimein. Käsittääkseni niitä on parempi mennä katsomaan. Ei niillä välttämättä riitä vähät resurssit ja aika vastaamaan satoihin kyselyihin kun ei ole tiedossa kuinka tosissaan on kyseinen lemmikin hankkija (miten ihanaa "mainosta" just saatiin edellisessä VOF:ssa. Ei näyttänyt olevan pulaa kissoista). Henkilökohtaisesti minua puistattaa jo pelkästään sana "kasvattaja".

    VastaaPoista
  6. Ihana Lumi! :)

    Varsinainen asiani liittyy ihan muuhun. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi, mutta muistaakseni en ole kommentoinut aiemmin. Mieleeni on jäänyt, että harrastat partiota, kun itse harrastan sitä myös. Oletko koskaan miettinyt partiota minimalismin kannalta? Joskus tosin taisit mainita, että partiotavarat eivät kuulu karsittaviin juttuihin? Olen itse nimittäin pähkäillyt tätä välillä. Metsäreissut tavallaan tukevat minimalistista ajattelutapaa, kun huomaa pärjäävänsä päiväkausia rinkallisella tavaraa. Tavallaan houkuttaa lähteä maastoon mahdollisimman vähällä määrällä tavaraa, mutta sitten taas toisaalta sen kerran kun tarviikin sitä ylimääräistä vaatekertaa, jota ilman yleensä on pärjännyt... Mitä mieltä siis olet?

    VastaaPoista
  7. Moikka!

    Jäin tähän kommenttikenttään asiaa pohtimaan, mutta jutusta tuli niin pitkä, että päätin tehdä siitä kokonaan oman postauksensa :D Ajatuksiani luvassa siis tänään illalla postauksen muodossa :)

    VastaaPoista

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!