perjantai 6. maaliskuuta 2015

Metsään mennään


Follow my blog with Bloglovin

Huii! Heti tuntuu, että kun vähän höllää, niin materiaalisia ostoksia tulee heti tehtyä. Hain Ruohonjuuresta takeaway-mukin teetä ja smoothieita varten, sekä kirpparilta herätteenä 3 peliä, joista yhtä olin kaipaillutkin kyllä jo jonkin aikaa. Pelit luultavasti on pian pelattu loppuun, ja ne pääsevät takaisin kiertoon.

Niin, ja yksi isompikin lisäys on tullut - nimittäin oma auto. Suloinen valkoinen Opel astra. Pääsen oikein kunnolla harjoittelemaan autoilua.

Sain kuitenkin myös itseäni niskasta kiinni ja kuskasin 6 kassillista vaatteita ja muuta tavaraa uffille ja konttiin, kun nyt kerran pääsi autolla liikkelle itse. Ne ovat pitkään kaapissa odottaneet ja rauhassa sinne kertyneet, kun en ole viemään päässyt. Sain myös vihdoin tehtyä postauksen fb-kirppikselle, sekä lahjoitettua joitain juttuja lahjoitusryhmässä. Kaappeja tuli siis myös tyhjennettyä ihan tyylikkäästi "jo poistetuista" tavaroista.

Kirppiskassiin on myös uhkaavasti kertynyt lisää painoa. Onneksi sain juuri varattua itselleni kaksi kirppispaikkaa tulevilta itsemyyntikirppareilta. uskomatonta, että vaikka kuinka tuntuu, että tyhjentää kaappeja jatkuvasti, silti sieltä kokoajan kaivautuu esiiin uutta tavaraa, jota laittaa kiertoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!