sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vähän liian kuluneet farkut

Havaitsin eilen hälyttävän uuden ominaisuuden hieman yli vuoden vanhoissa mustissa farkuissani. REIKÄ. Vähän kun tutkiskelin lisää, löysin KAKSI REIKÄÄ. Toiseen suuntaan kaikki langat olivat kuluneet katki, jäljellä oli vain ohuet nailonrimpsut. Hälyttävää. Eivätkö farkut kestä edes vuoden käyttöä hajoamatta? Ainakin joka toinen päivä nämä ovat olleet jalassa, mutta silti käyttökertoja on mielestäni suhteessa liian vähän ensimmäisten reikien ilmestymiseen. Reijät ovat vieläpä oikein kunnolla takapuolessa, joten edes yhteen ottavat reidet eivät ole syypää. Kai on sitten vain tullut istuttua liikaa. 

Annoin housuille samantien ensiapua kuromalla reiän kasaan käsin. Myöhemmin aion vielä käydä reikien kimppuun ompelukoneella, ja lisätä alle tukipalan, jotta reikä varmasti pysyy kurissa. Aion käyttää näitä housuja vielä kaksi vuotta. Mielestäni 150 euron farkkujen tulee kyllä kestää käyttöä ainakin kolmisen vuotta. Saa nähdä miten toisten samanmerkkisten farkkujen kanssa käy, kun niille kertyy ikää. Toivottavasti ei samalla tavoin, ei innostaisi taas sovittaa kymmeniä farkkupareja etsiessä minulle istuvaa merkkiä. Swedenien mitoitus menee minulle nimittäin juuri nappiin, ja voisin osta vaatteet sovittamatta, ja ne istuisivat hyvin. 

Onko teillä kokemuksia kalliiden farkkujen hinta/laatu-suhteesta? Kauanko Dieselisi/Leviksesi/ muut kalliit farkut kestivät? Pitivätkö värinsä ja muotonsa?

Alapuolelta löytyy vielä huimat ennen ja jälkeen kuvat:

ENNEN:


JÄLKEEN:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!