tiistai 10. maaliskuuta 2015

Yksi esine, kaksi käyttötarkoitusta: Lompakko

Olen puhunut uudesta lompakostani jo aiemminkin. Lompakko tuli täytenä heräteostoksena, joka onneksi osottautui ehdottoman kannattavaksi ostokseksi. Aiemmin käytössä oli maripussi, joka kesti hyvin käyttöä, ja mahtui pieneen tilaan, mutta oli aina liian täynnä ja kolikoiden saaminen pohjalta vaati koko lompakon tyhjentämistä. Nyt on kuitenkin käytössä tämä yksinkertaisen kaunis ruskea nahkainen (yllätys) Tiger of Swedenin lompakko.


Hieman huono kuva lompakon sisältä. Korttipaikkoja on ehkäpä jopa liikaa, sillä kaikkia bonuskortteja en todellakaan tarvitsisi mukanani. Valkoisen lapun takana piilossa on henkkarit läpinäkyvän muovin takana.



 Lompakon ensimmäinen käyttötarkoitus on tietenkin lompakko. Haussa oli kuitenkin ensisijaisesti pieni iltalaukku, jonka voisi otta mukaan esimerkiksi baariin. Koska olen todella tohelo, ja unohtelen asioita jatkuvasti, en voi lähteä minnekkään vain kädessä pidettävän laukun kanssa. Siksipä suuntasin askarteluliikkeeseen ja ostin sieltä kaksi korulukkoa ( kuva alla) sekä metrin pätkän metallista ketjua. Yhteensä ostokset maksoivat 9 euron luokkaa, joten uskon säästäneeni useamman kympin rahaa ( ja tietenkin ympäristöä). Ompelin korulukot lompakon sisäpuolelle kiinni väliseinämän läpi. Lukot pysyvät lompakossa kokoajan, eivätkä ollenkaan häiritse käyttöä.


Tässä vielä sykkyrässä metallinen ketju, oli olkahihna.


 Kun haluan muuttaa lompakon laukuksi kiinnitän vain metalliketjun päistään korulukkoihin lompakon sisäpuolelle, ja iltalaukku on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitukseni ajatuksia? Kommentoi!